FUN, FAST & COMPACT

Welkom

EK 2013_4

in de wondere wereld van het landzeilen

Het ontstaan

De blokart® is ontwikkeld door Paul Beckett in september 1999.
Met ervaring in het deltavliegen en landzeilen werd Paul geïnspireerd om een door wind aangedreven serieus speelgoed te bouwen. En zodanig, dat het nog leuk, snel en compact is.

Paul’s zoon Matt Beckett (momenteel GM) voegde zich een jaar later bij zijn vader om te helpen met de ontwikkeling van het merk blokart op de markt.

Wil je lekker uitwaaien op een verlaten strand en tegelijkertijd actief bezig zijn met de verschillende elementen van de natuur, dan is de blokart® de ideale oplossing.

De blokart® is een innovatieve ontdekking voor een gezonde, uitdagende en milieuvriendelijke vorm van ontspanning. Deze lichtgewicht strandzeilwagen is door de handbediening, veilig, comfortabel èn geschikt voor iedereen. Van jong tot oud, van klein tot groot, van adrenalinejunk tot mindervalide.
Met een groot aanbod aan aanvullende accessoires kan de standaard blokart® aangepast worden aan ieders persoonlijke wensen en behoeften.

De blokart® komt uit Nieuw-Zeeland en kent drie uitvoeringen:
De Classic, de Comp en de Pro. In basis zijn deze uitvoeringen gelijk aan elkaar, ieder model heeft echter zijn eigen specifieke eigenschappen en kenmerken. Dat ze allen gemaakt zijn van hoogwaardige materialen spreekt voor zich. Bijzonder aan de blokart® is dat hij door zijn compacte afmetingen zeer gemakkelijk te vervoeren is.
Leg ’m achter in de auto, keurig opgeborgen in z’n multifunctionele tas, bouw ’m vervolgens in slechts enkele minuten op en… GO!

De actieve recreant ontdekt spelenderwijs de kunst, de competitieve geest laat zich inspireren voor deelname aan officiële wedstrijden, met een eigen nationaal-, Europees- of zelfs een Wereldkampioenschap.

Wij heten u van harte welkom in deze revolutie van het landzeilen. Wij zijn  er van overtuigd, dat u zult genieten van een rit in uw blokart.

Wij als dealer

Als officieel dealer mogen wij ons specialist in blokart® noemen. Behalve de verkoop bieden we volledige informatievoorziening en staan voor kwaliteit in service- en onderhoud. Ook begeleiden we u zorgvuldig in het gebruik. Daarnaast beschikken we over de complete lijn met accessoires en is elk onderdeel los leverbaar.

Maak nader kennis met de blokart® via onze uitgebreide site. Verdere productinformatie en folders zijn vaak van onze site te downloaden of via mail aan te vragen.

Naast blokart is ons gamma nu ook uitgebreid met onderdelen die gerelateerd zijn aan het landzeilen. Later dit jaar zullen daar ook nog bekende merken vliegers bij komen.

Heeft u meer vragen, of heeft u iets niet kunnen vinden? Bel gerust naar ons voor alle informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.