Over ons

DeStrandzeiler is eind 2005 opgericht vanuit de liefde en de passie voor de sport. Enthousiasme en gedrevenheid waren al de peilers waarop de bedrijfsvoering was gestoeld. En dit bedrijf zijn wij in maart 2010 gaan voortzetten. Ook bij mij is er sprake van een passie en liefde voor deze sport. Daarbij ook nog, een groot respect voor het ontwerp en de kwaliteit van het product.
In de afgelopen jaren is DeStrandzeiler uitgegroeid tot een Blokart Service Center van formaat. Inmiddels zijn we ook dealer voor verschillende andere producten die zeer wel bruikbaar zijn in de wind- en watersport, maar ook in dienen voor allerlei andere vormen van extreme buitenactiviteiten.
Kwaliteit in onze dienstverlening is zeker geen loze kreet. Klantgerichtheid, een snelle levering en betrouwbare service zijn onze speerpunten.

U staat op het punt onze geheel vernieuwde webwinkel binnen te gaan en daarom zeggen we, Welkom!
In onze winkel willen we u een overzicht bieden van ons volledig assortiment van artikelen. Op dit moment betreft dat niet alleen blokart®, een compacte landzeilwagen, maar zijn wij nu ook dealer geworden van onder andere Vaavud en Skywalker windmeters, Ronstan zeilattributen en Neos Overschoenen. Later proberen wij nog de verschillende merken en soorten vliegers, Kites en andere artikelen voor een extreme buitensport te kunnen gaan leveren.

Echter we zouden geen goed en betrouwbaar Service Center zijn, als we niet ook alle accessoires en reserve delen zouden kunnen leveren, naast de complete blokart®.
Wilt u een persoonlijk advies, dan bestaat de mogelijkheid een e-mail naar ons te sturen, of gewoon even te bellen. Wanneer we niet direct kunnen antwoorden, dan wordt u uiteraard later door ons teruggebeld. Ook voor tips en adviezen over onderhoud en montage, of om voor u het onderhoud uit te voeren, staan we u graag te woord.
Op afspraak kunnen we u ook fysiek adviseren en/of assisteren bij de montage.

Regelmatig zullen we een speciale actie gaan voeren. Deze zullen dan op een speciale Actiepagina worden weergegeven. In de winkel kunnen nog meer interessante aanbiedingen staan, die dan ook met speciale prijzen worden aangegeven.

Wanneer u nu naar het hoofdmenu van onze webshop wilt gaan, klik dan hiernaast op Winkel, U gaat dan werkelijk onze digitale winkel binnen. U kunt gerust winkelen zonder te worden lastiggevallen omdat u zich eerst zou moeten aanmelden. Wilt u een artikel bestellen, dan selecteert u dat voor uw winkelwagen. Wilt u de koop bevestigen? Ook dan hoeft u niet eerst een account aan te maken! Natuurlijk dienen wij wel over het adres te beschikken waar de aankoop naartoe moet worden verzonden.
Wanneer u besluit om in deze winkel vaker te kopen, dan is het eigenlijk alleen voor uw eigen gemak, om een account aan te maken. U hoeft dan niet telkens alle informatie opnieuw in te toetsen. Uw gegevens worden veilig opgeslagen op de server.

Komt u er niet uit, heeft u vragen of opmerkingen, dan horen wij die heel graag. Alleen dan kunnen wij onze dienstverlening nog sterker maken.

Met vriendelijke groet
DeStrandzeilerIMG_1654

Josephine en Frank van Wijk

 

Voor een eventuele afspraak belt u:
+31 (0)345 613 961 of
+31 (0)643 069 910

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *