Retourneren

Retourneren van artikelen

Retourneren

Het retourneren van artikelen gaat eenvoudig en makkelijk. Bent u om de een of andere reden niet tevreden met het door ons geleverde product? Vul dan onderstaand formulier in met factuurnummer en geef aan wat de reden van retourneren is.

  • Wat is de bedenktijd

    Bij een koop of afstand heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

  • Uitleg herroepingsrecht

    Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat hij het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig mag toepassen en gebruiken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar proberen, echter NIET actief gebruiken

  • Wanneer gaan de veertien dagen in?

    Koopt u een product? Dan gaan de veertien dagen bedenktijd in op de dag nadat u het product heeft gekregen. Tijdens deze termijn moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Kosten retourzending

De verzendkosten voor het terugsturen dient u zelf te betalen. Tevens moet het pakket degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd worden. Onvoldoende gefrankeerde post kunnen wij mogelijk niet in behandeling nemen, of kan het zijn dat de gemaakte kosten van de creditering worden afgetrokken.

Wat stuur ik terug?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan DeStrandzeiler geretourneerd worden. De teruggestuurde artikelen mogen geen gebruikssporen vertonen.

Aansprakelijkheid voor terugsturen

Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij ons aankomen dan is de koper, als afzender van het pakket, aansprakelijk. Zorg er dus altijd voor dat het pakket met Handtekening voor Ontvangst (HVA) aan ons retour komt. Dit voorkomt onnodige discussies tussen ons, de klant en Post NL. Het retour sturen van een product en/of bestelling kan uitsluitend naar onderstaand adres.

DeStrandzeiler
Lingedijk 80
4152 EC Rhenoy

Wat bij transportschade

Constateert u tijdens aflevering van uw bestelling schade aan de verpakking of is de verpakking open geweest? Dan kunt u het pakket het beste weigeren. Breng ons zo snel mogelijk van de weigering op de hoogte. Maak hiervoor gebruik van het online contact formulier of neem telefonisch contact op met ons.

Wat in geval van garantie

Artikelen die binnen de garantieperiode defect gaan, kunt u kosteloos naar ons retourneren. Stuur ons wel vóóraf een bericht in het kader van fabrieksgarantie inclusief een of meerdere foto´s. Na verzending ontvangt u van ons een bericht met informatie hoe er verder moet worden gehandeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.