Mast protector foil set

85,00

MPFS beschermt de koker die aan de voorzijde van het zeil zit

Artikelnummer: XMP0106 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Na een jaar van intensief en streng testen zijn de ontwerpers van blokart er trots op om nu de nieuwe en verbeterde beschermers voor de mastkoker (Foiled Mast Sleeve Protection (MSP)) te kunnen introduceren.

De MSP’s zijn ontworpen om mast en zeil maximaal te beschermen, in geval van omslaan, terwijl ze niet van invloed zijn op de zeileigenschappen of op de draaiing van het zeil ook bij weinig wind.

De beschermers absorberen de impact van het omslaan, terwijl zij ook het zeil en zeillatzakken van de grond houden. Een enorme verbetering ten opzichte van de oude bekende “doorgesneden regenpijp” MSP’s.

Omdat de bovenste beschermer een goede bescherming biedt aan de Mast Crane (XMC0201), wordt enkel en alléén deze bovenste steeds meer door wedstrijdzeilers gebruikt.

De MSP is zeer aan te bevelen tijdens het rijden op een harde ondergrond, zoals asfalt, beton, enz.!

De lichtgewicht beschermers zijn van zeer sterke kunststof gemaakt en snel gemonteerd. Je schuift ze op de mast, over het zeil en plaatst één beschermer op elke zeillat. Een koord met snelsluitingen (meegeleverd) houdt de beschermers op hun plaats.

Een MSP kit bevat 5 beschermers, 1 koord en 4 snelsluitingen en is daarmee geschikt voor alle zeil- en mastconfiguraties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.